Lirik Lagu Dwi Putra - Sayangen Sak Senggangmu

Lirik Lagu Dwi Putra - Sayangen Sak Senggangmu

Sayangen Sak Senggangmu - Dwi Putra


Aku Ngeti Dirimu
Mencintai Diriku
Meski Ra Utoh
Lan Tulos Soko Atimu

Kowe Nresnani Aku
Mung Gawe Panglipurmu
Aku Sadar Yen Amung
Jadi Cintamu Yang Kedua

Sayangen Aku Masio Sak Senggangmu
Aku Sadar Yen Aku Amung Dadi Panlipur Atimu
Sayangen Aku Masio Sak Senggangmu
Senadyan Sak Delo Wae Wis Gawe Marem Atiku

Aku Ngeti Dirimu
Mencintai Diriku
Meski Ra Utuh
Lan Tulus Soko Atimu

Kowe Nresnani Aku
Mung Gawe Panglipurmu
Aku Sadar Yen Amung
Jadi Cintamu Yang Kedua

Sayangen Aku Masio Sak Senggangmu
Aku Sadar Yen Aku Amung Dadi Panlipur Atimu
Sayangen Aku Masio Sak Senggangmu
Senadyan Sak Delo Wae Wis Gawe Marem Atiku

Sayangen Aku Masio Sak Senggangmu
Aku Sadar Yen Aku Amung Dadi Panlipur Atimu
Sayangen Aku Masio Sak Senggangmu
Senadyan Sak Delo Wae Wis Gawe Marem Atiku
Lirik Lagu Anisa Rahma - Diatas Bara

Lirik Lagu Anisa Rahma - Diatas Bara

Diatas Bara - Anisa Rahma


Pernah Kau Sadari Sikapmu
Yang Selalu Membuatku Kecewa
Sehingga Kau Merasa
Kasih Sayangmu Kini Telah Sirna

Sepertinya Aku Mulai Ragu
Dengan Semua Janji Mu Padaku
Bahkan Aku Mulai Bosan
Dengan Kata Kata Yang Kau Ucapkan

Seandainya Dari Awal Ku Tak Begini
Takkan Ku Berikan Cintaku Padamu
Kalau Memang Sudah Ada Yang Mengasihi
Mengapa Engkau Hadir Dalam Hidupku
Pernah Kau Sadari Sikapmu

Ku Korbankan Perasaan Hatiku
Walaupun Meratapkan Tanggis Pilu
Ku Coba Untuk Tak Bertahan
Karena Ku Masih Sayang Padamu

Kau Paksa Untuk Mengikutimu
Terjadi Atas Pada Cintamu
Sehingga Aku Mulai Merana
Dengan Segala Ke Angkuhanmu
Pernah Kau Sadari Sikapmu

Ku Korbankan Perasaan Hatiku
Walaupun Meratapkan Tanggis Pilu
Ku Coba Untuk Tak Bertahan
Karena Ku Masih Sayang Padamu

Kau Paksa Untuk Mengikutimu
Terjadi Atas Pada Cintamu
Sehingga Aku Mulai Merana
Dengan Segala Ke Angkuhanmu
Pernah Kau Sadari Sikapmu
Lirik Lagu Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe

Lirik Lagu Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe

Tak Lalekne Kowe - Happy Asmara


Salam Balik Kanggo Kowe Sing Ono Ning Ati
Piye Kabarmu Saiki
Opo Isih Kelingan Kowe Ngelarani
Kadung Jeru Diriku Mencintai
Dirimu Sepenuh Hati Sepenuh Cinta
Tapi Mengapa Kau Pergi
Raiso Nompo Anane, Nompo Kahananku
Sing Ora Sebanding Karo Kowe

Lilio Tak Lilakne Yen Pancen Iki Dalane
Kudu Pepisahan Karo Kowe
Lalekno Crito Iki, Wes Tak Anggep Kowe Mati
Mergo Saiki Aku Wis Oleh Ganti

Salam Balik Kanggo Kowe Sing Ono Ning Ati
Piye Kabarmu Saiki
Opo Isih Kelingan Kowe Ngelarani
Kadung Jeru Diriku Mencintai

Dirimu Sepenuh Hati Sepenuh Cinta
Tapi Mengapa Kau Pergi
Raiso Nompo Anane, Nompo Kahananku
Sing Ora Sebanding Karo Kowe

Lilo Tak Lilakne Yen Pancen Iki Dalane
Kudu Pepisahan Karo Kowe
Lalekno Crito Iki, Wes Tak Anggep Kowe Mati
Mergo Saiki Aku Wis Oleh Ganti

Lilo Tak Lilakne Yen Pancen Iki Dalane
Kudu Pepisahan Karo Kowe
Lalekno Crito Iki, Wes Tak Anggep Kowe Mati
Mergo Saiki Aku Wis Oleh Ganti
Lirik Lagu Happy Asmara - Sampek Tuwek

Lirik Lagu Happy Asmara - Sampek Tuwek

Sampek Tuwek - Happy Asmara


Seneng Seneng Bareng Susah Susah Bareng
Nyanding Sliramu, Sayang Sliramu
Wes Tak Angen Angen We Bakal Dadi Jodoku
Wes Tak Angen Angen Kowe Dadi Pilihanku

Tenang Rasah Spaneng, Tenang, Aku Wes Seneng
Rene Rangkulen Aku, Tak Nggo Sangu Turuku
Mbesuk Miliho Dino, Kowe Tak Lamar
Rasah Nduwe Roso Aku Ninggalno
Awak’e Dewe Wes Dadi Siji

Sampek Tuwek We Ra Bakal Tak Culno
Masio Wes Ra Wancine Sayang Sayangan Neng Kene
Siji Sijine Wong Sing Gawe Ayeme Ati
Gawe Uripku Seneng Mesem Saben Bengi

Seneng Seneng Bareng Susah Susah Bareng
Nyanding Sliramu, Sayang Sliramu
Wes Tak Angen Angen We Bakal Dadi Jodoku
Wes Tak Angen Angen Kowe Dadi Pilihanku

Tenang Rasah Spaneng, Tenang, Aku Wes Seneng
Rene Rangkulen Aku, Tak Nggo Sangu Turuku
Mbesuk Miliho Dino, Kowe Tak Lamar
Rasah Nduwe Roso Aku Ninggalno
Awak’e Dewe Wes Dadi Siji

Sampek Tuwek We Ra Bakal Tak Culno
Masio Wes Ra Wancine Sayang Sayangan Neng Kene
Siji Sijine Wong Sing Gawe Ayeme Ati
Gawe Uripku Seneng Mesem Saben Bengi

Sampek Tuwek We Ra Bakal Tak Culno
Masio Wes Ra Wancine Sayang Sayangan Neng Kene
Siji Sijine Wong Sing Gawe Ayeme Ati
Gawe Uripku Seneng Mesem Saben Bengi
Gawe Uripku Mesem Saben Bengi
Lirik Lagu Ipa Hadi Sasono - Semene Wae

Lirik Lagu Ipa Hadi Sasono - Semene Wae

Semene Wae - Ipa Hadi Sasono


Durung Suwe Nggonku Ngucap
Tresnaku Marang Sliramu
Ilang Muspro
Roso Sing Ning Njero Atiku
Opo Siro Ora Kelingan
Mbiyen Gandeng Lan Bebarengan
Saben Ndino Ngomong Sayang

Eman Ning Nggeroso Ati
Roso Sing Mbiyen Nyawiji
Lamun Bisa
Tresnaku Ra Bakal Bubrah
Ati Ra Bakal Biso Lali
Ngugemi Saben Janji Suci
Dene Siro Sing Mblenjani

Wes Cukup Semene Wae
Anggonku Nandang Loro Sing,
Ning Njero Dodo

Wes Cukup Semene Wae
Anggonmu Natoni Roso Tresno

Wes Cukup.. Semene Wae
Anggonku Nandang Loro Sing,
Ning Njero Dodo

Wes Cukup Semene Wae
Yen Namung Gawe Kuciwo
Yen Namung Gawe Nelongso
Lilo Atiku Wes Lilo