Lirik Lagu Vita Alvia - Selembar Godong Jati

Selembar Godong Jati - Vita Alvia


Sun Akoni Riko Nggudo Ati
Sekirane Sing Biso Dadi Siji
Tapi Welas Iki Mageh Suci Kanggo Riko
Selembar Godong Jati
Nawitah Keneng Sun Gawe Payungan
Jembarno Ati Masiyo Sing
Keneng Gawe Gandolan

Suworo Ati Iki Arep Melung
Nyesel Kenal Riko
Myakne Sun Gawe Cerito
Tau Bebarengan Ambi Riko

Sun Akoni Riko Nggudo Ati
Sekirane Sing Biso Dadi Siji
Tapi Welas Iki Mageh Suci Kanggo Riko

Selembar Godong Jati
Nawitah Keneng Sun Gawe Payungan
Jembarno Ati Masiyo Sing
Keneng Gawe Gandolan

Suworo Ati Iki Arep Melung
Nyesel Kenal Riko
Myakne Sun Gawe Cerito
Tau Bebarengan Ambi Riko

Suworo Ati Iki Arep
Melung Nyesel Kenal Riko
Myakne Sun Gawe Cerito
Tau Bebarengan Ambi Riko

0 Comments

Posting Komentar