Lirik Lagu Syahiba Saufa - Sing Di Regani

Sing Di Regani - Syahiba Saufa


Dieman Eman Sing Biso
Disayang Sayang Sing Biso
Jaluke Kelendi
Awak Iki Koyo Sing Diregani

Opo Tah Mulo Kadung Wes Ono
Maning Hang Liyo Gancang Ngomongo
Myakne Ati Iki Sing Kesekso
Ugo Sun Weruhi Tulus Welas Riko

Dieman Eman Sing Biso
Disayang Sayang Sing Biso

Kadung Sing Gelem Dieman
Kadung Sing Gelem Disayang
Ojo Riko Gampangaken
Pikirno Paran Hang Isun Roso

Mergo Riko Seng Cukup Ngerti
Tuluse Welas Isun Iki
Nyang Riko Hang Sun Eman Eman
Nyang Riko Hang Sun Sayang Sayang

Dieman Eman Sing Biso
Disayang Sayang Sing Biso
Dung Gedigi Artine
Sun Sing Diregani

Dieman Eman Sing Biso
Disayang Sayang Sing Biso

Kadung Sing Gelem Dieman
Kadung Sing Gelem Disayang

Mergo Riko Seng Cukup Ngerti
Tuluse Welas Isun Iki
Nyang Riko Hang Sun Eman Eman
Nyang Riko Hang Sun Sayang Sayang

Dieman Eman Sing Biso
Disayang Sing Biso
Dung Gedigi Artine
Sun Sing Diregani

Dieman Eman Sing Biso
Disayang Sing Biso
Dung Gedigi Artine
Sun Sing Diregani
Dieman Eman

0 Comments

Posting Komentar