Lirik Lagu Om Wawes - Tresno Semu

Tresno Semu - Om Wawes


Aku Tenanan Mbiyen Gandengan
Bebarengan Ngadepi
Urip Seng Keras Tenan

Nanging Rakuat Atiku Sekarat
Rosoku Rakaruan
Aku Tok Tinggal Dewean
Kowe Tetep Ra Rumongso

Sak Umure Uripku
Tresno Kuwi Mung Semu
Kowe Ro Aku Mung Konco
Ngentekke Wektu

Ojo Mbok Pikir
Apikku Mung Dinggo Kowe
Aku Wes Nyerah
Mergo Tresno Wes Ngremokke Aku

Aku Rakuat Atiku Sekarat
Rosoku Rakaruan
Aku Tok Tinggal Dewean
Kowe Tetep Ra Rumongso

Sak Umure Uripku
Tresno Kuwi Mung Semu
Kowe Ro Aku Mung Konco
Ngentekke Wektu

Ojo Mbok Pikir
Apikku Mung Dinggo Kowe
Aku Wes Nyerah
Mergo Tresno Wes Ngremokke Aku

Sak Umure Uripku
Tresno Kuwi Mung Semu
Kowe Ro Aku Mung Konco
Ngentekke Wektu

Ojo Mbok Pikir
Apikku Mung Dinggo Kowe
Aku Wes Nyerah
Mergo Tresno Wes Ngremokke Aku

0 Comments

Posting Komentar