Rabu, 04 Desember 2019

Lirik Lagu Ndarboy Genk - Wong Sepele

Wong Sepele - Ndarboy Genk


Duh Abote Kahanane Uripku
Kudu Nandang Loro
Dipandang Sesiseh Moto

Yen Takdire Kudu Dikuat-kuatke
Aku Mung Wong Sepele Kudu Kuat Atine

Kadang Pingin Ngeluh Naliko Kentekan Eluh
Kodrate Manungso Kui Pancen Bedo-bedo

Dedel Duwel Ati Nompo Kasunyatan Iki
Kudu Tak Tambani Kanggo Njalani Uripku Iki

Jujur Sedih Uripku Koyo Mengkene
Sugih Waras Durung Tau Tak Rasakke
Urip Dewe Tresno Ra Ono Sing Gape
Kudu Sabar Mung Dianggep Wong Sepele

Mlaku We Kadang Kesandung
Ora Ono Sing Nulung
Tangise Ning Ati Ra Iso Tak Bendung

Yen Takdire Kudu Dikuat-kuatke
Aku Mung Wong Sepele Kudu Kuat Atine
Kadang Pingin Ngeluh Naliko Kentekan Eluh
Kodrate Manungso Kui Pancen Bedo-bedo

Dedel Duwel Ati Nompo Kasunyatan Iki
Kudu Tak Tambani Kanggo Njalani Uripku Iki

Jujur Sedih Urepku Koyo Mengkene
Sugeh Waras Durong Tau Tak Rasakke
Urip Dewe Tresno Ra Ono Sing Mggape
Kudu Sabar Mung Dianggep Wong Sepele

Mlaku We Kadang Kesandung Ora Ono Sing Nulung
Tangise Ning Ati Ra Iso Tak Bendung

Mlaku We Kadang Kesandung Ora Ono Sing Nulung
Tangise Ning Ati Ra Iso Tak Bendung

Aku Pancen Wong Sepele Nanging Bakal Tak Buktekke
Dadi Uwong Ojo Seneng Nyepelekke
Disqus Comments