Senin, 02 Desember 2019

Lirik Lagu Jihan Audy - Milih Bojo

Milih Bojo - Jihan Audy


Abote Milih Bojo
Loro Lorone Podo Sayang
Lan Wegah Podo Ditinggal
Soyo Gawe Ati Bingung Lan Bimbang

Bingung Yen Milih Bojo
Loro Lorone Podo Tresno
Yen Mileh Salah Sijine Ono Seng Gelo
Soyo Bingung Aku

Bingung Kudu Tak Pileh
Seng Pertanga Ireng Manis
Tansah Sayang Padaku
Aluse Pengucape Lan Manise Eseme
Gawe Tentrem Atiku

Bingung Kudu Tak Pilih
Seng Keloro Wonge Putih Ganteng
Cinta Sehidup Semati Padaku
Bagus Lakune Lan Eseme
Gawe Cidro Rasane Atiku

Bingung Seng Ndi Kudu Tak Pileh
Seng Ireng Manis Opo Seng Puteh
Gangteng Parase

Bingung Seng Ndi Kudu Tak Pileh
Digawe Bojo Iso Nyanding Selawase
Loro Lorone Podo Sayang
Loro Lorone Wegah Ditinggal

Bingung Yen Milih Bojo
Loro Lorone Podo Tresno
Yen Mileh Salah Sijine Ono Seng Gelo
Soyo Bingung Aku

Bingung Kudu Tak Pileh
Seng Pertanga Ireng Manis
Tansah Sayang Padaku
Aluse Pengucape Lan Manise Eseme
Gawe Tentrem Atiku

Bingung Kudu Tak Pilih
Seng Keloro Wonge Putih Ganteng
Cinta Sehidup Semati Padaku
Bagus Lakune Lan Eseme
Gawe Cidro Rasane Atiku

Bingung Seng Ndi Kudu Tak Pileh
Seng Ireng Manis Opo Seng Puteh
Gangteng Parase

Bingung Seng Ndi Kudu Tak Pileh
Digawe Bojo Iso Nyanding Selawase
Loro Lorone Podo Sayang
Loro Lorone Wegah Ditinggal
Disqus Comments