Senin, 02 Desember 2019

Lirik Lagu Ipa Hadi Sasono - Semene Wae

Semene Wae - Ipa Hadi Sasono


Durung Suwe Nggonku Ngucap
Tresnaku Marang Sliramu
Ilang Muspro
Roso Sing Ning Njero Atiku
Opo Siro Ora Kelingan
Mbiyen Gandeng Lan Bebarengan
Saben Ndino Ngomong Sayang

Eman Ning Nggeroso Ati
Roso Sing Mbiyen Nyawiji
Lamun Bisa
Tresnaku Ra Bakal Bubrah
Ati Ra Bakal Biso Lali
Ngugemi Saben Janji Suci
Dene Siro Sing Mblenjani

Wes Cukup Semene Wae
Anggonku Nandang Loro Sing,
Ning Njero Dodo

Wes Cukup Semene Wae
Anggonmu Natoni Roso Tresno

Wes Cukup.. Semene Wae
Anggonku Nandang Loro Sing,
Ning Njero Dodo

Wes Cukup Semene Wae
Yen Namung Gawe Kuciwo
Yen Namung Gawe Nelongso
Lilo Atiku Wes Lilo
Disqus Comments