Rabu, 04 Desember 2019

Lirik Lagu Githa Gusmania - Cuma Ning Lambe

Cuma Ning Lambe - Githa Gusmania


Bli Tahan Ati
Ati Ora Tahan
Ndelengna Sampean
Karo Wadon Lian

Urip Sun Seneng
Ati Sun Berbunga
Sampean Malah
Ninggalaken Kula
Apa Kakang
Bli Melas Ning Kula
Sampe Tega Ngiyanati Cinta

Apa Kakang Wis Bli Demen
Apa Kakang Wis Cinta
Sampen Ninggal Kula

Batin Ati Sun Kesiksa
Sampean Gawe Lelara
Ning Kula Sing Lagi Cinta

Ngomong Sayang Mung Cuma Ning Lambe
Nyatane Kakang Wis Ana Sing Due

Urip Sun Seneng
Ati Sun Berbunga
Sampean Malah
Ninggalaken Kula
Apa Kakang
Bli Melas Ning Kula
Sampe Tega Ngiyanati Cinta

Apa Kakang Wis Bli Demen
Apa Kakang Wis Cinta
Sampen Ninggal Kula

Batin Ati Sun Kesiksa
Sampean Gawe Lelara
Ning Kula Sing Lagi Cinta

Apa Kakang Wis Bli Demen
Apa Kakang Wis Cinta
Sampen Ninggal Kula

Batin Ati Sun Kesiksa
Sampean Gawe Lelara
Ning Kula Sing Lagi Cinta

Ngomong Sayang Mung Cuma Ning Lambe
Nyatane Kakang Wis Ana Sing Due
Disqus Comments