Senin, 02 Desember 2019

Lirik Lagu Dwi Putra - Sayangen Sak Senggangmu

Sayangen Sak Senggangmu - Dwi Putra


Aku Ngeti Dirimu
Mencintai Diriku
Meski Ra Utoh
Lan Tulos Soko Atimu

Kowe Nresnani Aku
Mung Gawe Panglipurmu
Aku Sadar Yen Amung
Jadi Cintamu Yang Kedua

Sayangen Aku Masio Sak Senggangmu
Aku Sadar Yen Aku Amung Dadi Panlipur Atimu
Sayangen Aku Masio Sak Senggangmu
Senadyan Sak Delo Wae Wis Gawe Marem Atiku

Aku Ngeti Dirimu
Mencintai Diriku
Meski Ra Utuh
Lan Tulus Soko Atimu

Kowe Nresnani Aku
Mung Gawe Panglipurmu
Aku Sadar Yen Amung
Jadi Cintamu Yang Kedua

Sayangen Aku Masio Sak Senggangmu
Aku Sadar Yen Aku Amung Dadi Panlipur Atimu
Sayangen Aku Masio Sak Senggangmu
Senadyan Sak Delo Wae Wis Gawe Marem Atiku

Sayangen Aku Masio Sak Senggangmu
Aku Sadar Yen Aku Amung Dadi Panlipur Atimu
Sayangen Aku Masio Sak Senggangmu
Senadyan Sak Delo Wae Wis Gawe Marem Atiku
Disqus Comments