Lirik Lagu Donna Jello - Kuat Sun Lakoni

Kuat Sun Lakoni - Donna Jello


Gemulyake Ati
Sing Isun Tingguli
Nyawang Adat Riko
Saiki Wis Bedo

Keneng Keneng Oso
Nyakari Serngenge
Rerang Sing Kuwate
Nahan Amuk Iki

Kuat Sun Lakoni
Sing Kuat Sun Tinggal
Seneng Sing Keporo
Mung Dadi Ngersulo

Kuat Sun Lakoni
Sing Kuat Sun Tinggal
Seneng Sing Keporo
Mung Dadi Ngresulo

Timbangono Loro Pikir Iki
Angur Sun Pungkasi

Gemulyake Ati
Sing Isun Tingguli
Nyawang Adat Riko
Saiki Wis Bedo

Keneng Keneng Oso
Nyakari Serngenge
Rerang Sing Kuwate
Nahan Amuk Iki

Kuat Sun Lakoni
Sing Kuat Sun Tinggal
Seneng Sing Keporo
Mung Dadi Ngresulo

Kuat Sun Lakoni
Sing Kuat Sun Tinggal
Seneng Sing Keporo
Mung Dadi Ngersulo

Timbangono Loro Pikir Iki
Angur Sun Pungkasi

Kuat Sun Lakoni
Sing Kuat Sun Tinggal
Seneng Sing Keporo
Mung Dadi Ngresulo

Kuat Sun Lakoni
Sing Kuat Sun Tinggal
Seneng Sing Keporo
Mung Dadi Ngersulo

Timbangono Loro Pikir Iki
Angur Sun Pungkasi

0 Comments

Posting Komentar