Lirik Lagu Alvi Ananta - Lebu

Lebu - Alvi Ananta


Gedigi Isun Yo Mulo Gedigi Paran Anane
Sing Duwe Paran Paran Sun Sing Duwe Sun Pasrah Baen
Umpomo Isun Sing Keanggep Riko Sun Wes Nerimo
Kelendi Kelendio Riko Tetep Ono Nong Njero Ati

Koyo Lebu Keterak Angin Miber Semembur
Ketebluk Ono Ring Pelatarane Atin Riko

Dung Gelem Gancang Puputono Gancang Puputono
Kadung Sing Gelem Gancang Sapuen Makne Miber, Makne Miber

Umpomo Isun Sing Keanggep Riko Sun Wes Nerimo
Kelendi Kelendio Riko Tetep Ono
Ning Njero Ati, Nong Njero Ati

Koyo Lebu Keterak Angin Miber Semembur
Ketebluk Ono Ring Pelatarane Atin Riko
Dung Gelem Gancang Puputono Gancang Puputono
Kadung Sing Gelem Gancang Sapuen Makne Miber, Makne Miber

0 Comments

Posting Komentar