Jumat, 29 November 2019

Lirik Lagu Vita Alvia - Isun Dudu Malaikat

Isun Dudu Malaikat - Vita Alvia


Kadung Saiki Wowo
Wes Soyo Barak Dadi Geni
Ojo Nyalahno Sopo
Hang Bengen Nggarai

Isun Dudu Malaikat
Hang Sing Tau Ono Salahe
Wes Cukup Isun Sambat Saiki Pungkase

Segoro Ono Surute
Sun Sabar Ono Watese
Taunan Isun Mecah Watu Nong Atin Riko
Malah Isun Dewek Hang Loro
Sing Cukup Sepisan Pindo Sun Kalahno Batin
Riko Mageh Gedigu Baen

Welas Riko Seng Wotoh Maneng
Welas Riko Seng Wotoh Maneng

Kadung Saiki Wowo
Wes Soyo Barak Dadi Geni
Ojo Nyalahno Sopo
Hang Bengen Nggarai

Isun Dudu Malaikat
Hang Sing Tau Ono Salahe
Wes Cukup Isun Sambat Saiki Pungkase

Segoro Ono Surute
Sun Sabar Ono Watese

Taunan Isun Mecah Watu Nong Atin Riko
Malah Isun Dewek Hang Loro
Sing Cukup Sepisan Pindo Sun Kalahno Batin
Riko Mageh Gedigu Baen

Welas Riko Seng Wotoh Maneng
Welas Riko Seng Wotoh Maneng

Taunan Isun Mecah Watu Nong Atin Riko
Malah Isun Dewek Hang Loro
Sing Cukup Sepisan Pindo Sun Kalahno Batin
Riko Mageh Gedigu Baen

Welas Riko Seng Wotoh Maneng
Welas Riko Seng Wotoh Maneng
Disqus Comments