Minggu, 24 November 2019

Lirik Lagu Vita Alvia - Apik Hang Mulo

Apik Hang Mulo - Vita Alvia


Turu Keroso Welas
Kadung Wis Ilang
Diangeno Sing Kiro Teko
Sun Akoni Hang Salah
Sing Biso Ngemong Atine

Apuo Isun Bengen Seru Kuduwe
Tinggal Hang Welas Nguber Liyo
Gek Hang Jumpo Jumpone
Welase Direganono

Kepiye Sun Tebus Salah

Getun Rasane Ati Sing Mari Mari
Nguber Welas Liyo Hang Mulo
Kelakson Sun Lakoni Turu Sun Ngerti
Welase Mulo Nono Tunggale

Apuo Isun Bengen Seru Kuduwe
Tinggal Hang Welas Nguber Liyo
Gek Hang Jumpo Jumpone
Welase Direganono

Kepiye Sun Tebus Salah

Getun Rasane Ati Sing Mari Mari
Nguber Welas Liyo Hang Mulo
Kelakson Sun Lakoni Buru Sun Ngerti
Welase Mulo Nono Tunggale

Getun Rasane Ati Sing Mari Mari
Nguber Welas Liyo Hang Mulo
Kelakson Sun Lakoni Buru Sun Ngerti
Welase Mulo Nono Tunggale

Welase Mulo Nono Tunggale
Disqus Comments