Jumat, 29 November 2019

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Nyulayani

Nyulayani - Syahiba Saufa


Apuo Riko Kok Saiki Tego
Sing Eling Nong Bengene
Padahal Riko Wis Iso Welasi
Pungkase Ngeluh Ati
Pungkase Ngeluh Ati

Jujur Ati Sun Iki
Yo Ro Mung Kanggo Riko
Tapi Apuo Riko Ngeliyo

Isun Wis Kadung Welas
Isun Wis Kadung Sayang
Tapi Nyatane Saiki Ngeliyan

Apuo Riko Kok Saiki Tego
Sing Eling Nong Bengene
Padahal Riko Wis Iso Welasi
Pungkase Ngeluh Ati
Pungkase Ngeluh Ati

Jujur Ati Sun Iki
Yo Ro Mung Kanggo Riko
Tapi Apuo Riko Ngeliyo

Isun Wis Kadung Welas
Isun Wis Kadung Sayang
Tapi Nyatane Saiki Ngeliyan

Jujur Ati Sun Iki
Yo Ro Mung Kanggo Riko
Tapi Apuo Riko Ngeliyo

Isun Wis Kadung Welas
Isun Wis Kadung Sayang
Tapi Nyatane Saiki Ngeliyan
Tapi Nyatane Saiki Ngeliyan
Disqus Comments