Selasa, 26 November 2019

Lirik Lagu Nella Kharisma - Sewu Siji

Sewu Siji - Nella Kharisma


Aduh Romo Ibu Ngapuranen Aku
Yen Ono Salah Lan Luputku
Tak Rumangsani Aku Nduweni Dosa
Nganti Seprene Isih Kroso Ning Dodo

Rino Wengi Ra Lali Tansah Ndedonga
Memuji Marang Kang Kuwoso
Mugi Enggal Entuk Paring Pangapuro
Urip Tentrem Ayem Ugo Kanthi Mulyo

Ngendi Ono Anak Wani Marang Wong Tuwo
Yen Nganti Ono Sewu Siji Sing Wani
Ngendi Ono Anak Lali Marang Wong Tuwo
Yen Nganti Ono Sewu Siji Sing Lali

Suwargone Ndonya Ono Sukune Wong Tuwo
Wong Kang Tuhu Setyo Gedhe Ganjarane

Rino Wengi Ra Lali Tansah Ndedonga
Memuji Marang Kang Kuwoso
Mugi Enggal Entuk Paring Pangapuro
Urip Tentrem Ayem Ugo Kanthi Mulyo

Ngendi Ono Anak Wani Marang Wong Tuwo
Yen Nganti Ono Sewu Siji Sing Wani
Ngendi Ono Anak Lali Marang Wong Tuwo
Yen Nganti Ono Sewu Siji Sing Lali

Suwargone Ndonya Ono Sukune Wong Tuwo
Wong Kang Tuhu Setyo Gedhe Ganjarane
Suwargone Ndonya Ono Sukune Wong Tuwo
Wong Kang Tuhu Setyo Gedhe Ganjarane
Disqus Comments