Senin, 25 November 2019

Lirik Lagu Jihan Audy - Ojo Suwe Suwe

Ojo Suwe Suwe - Jihan Audy


Sabenane Aku Iki
Abot Arep Ngeculi
Nanging Kahanan
Sing Kudu Dilakoni

Semua Demi Mimpi
Ning Awake Dewe

Ojo Suwe Suwe
Mengko Anggonmu Lunga
Aku Sing Neng Kene
Tetep Sabar Ngenteni

Ojo Suwe Suwe
Mengko Anggonmu Lunga
Moga Mbesok Bahagia Selawase

Sabenane Aku Iki
Abot Arep Ngeculi
Nanging Kahanan
Sing Kudu Dilakoni

Semua Demi Mimpi
Ning Awake Dewe

Ojo Suwe Suwe
Mengko Anggonmu Lunga
Aku Sing Neng Kene
Tetep Sabar Ngenteni

Ojo Suwe Suwe
Mengko Anggonmu Lunga
Moga Mbesok Bahagia Selawase

Sabenane Aku Iki Abot Arep Ngeculi
Nanging Kahanan Sing Kudu Dilakoni
Semua Demi Mimpi Ning Awake Dewe
Disqus Comments