Jumat, 29 November 2019

Lirik Lagu Ilux - Nitip Rindu

Nitip Rindu - Ilux


Manise Esemmu
Tansah Tak Simpen Ning Njero Ati
Lan Tak Gowo Ning Njero Ngimpi
Nganti Kapan Kesekso Kangen Iki

Ono Kamarku
Sing Tansah Tak Sawang Fotomu
Netes Eluh Amergo Rindu
Ning Kene Tansah Ngenteni Tekamu

Aku Mung Biso
Nitipke Roso Rindu
Liwat Kerlip Lintang
Gawe Tombo Kasmaran Iki

Saben Wengiku
Angel Merem Mripatku
Tansah Pengen Nyanding
Nyawang Fotomu Tak Nggo Sangu Ngimpi

Manise Esemmu
Tansah Tak Simpen Ning Njero Ati
Lan Tak Gowo Ning Njero Ngimpi
Nganti Kapan Kesekso Kangen Iki

Ono Kamarku
Sing Tansah Tak Sawang Fotomu
Netes Eluh Amergo Rindu
Ning Kene Tansah Ngenteni Tekamu

Aku Mung Biso
Nitipke Roso Rindu
Liwat Kerlip Lintang
Gawe Tombo Kasmaran Iki

Saben Wengiku
Angel Merem Mripatku
Tansah Pengen Nyanding
Nyawang Fotomu Tak Nggo Sangu Ngimpi
Nyawang Fotomu Tak Nggo Sangu Ngimpi

[Terjemahan Bahasa Indonesia:]


Manisnya Senyummu
Selalu Ku Simpan Di Dalam Hati
Dan Ku Bawa Ke Dalam Mimpi
Sampai Kapan Tersiksa Kangen Ini

Ada Kamarku
Yang Selalu Ku Pandang Foto-mu
Menetes Air Mataku Karena Rindu
Di Sini Selalu Menunggu Datangmu

Aku Hanya Bisa
Menitipkan Rasa Rindu
Lewat Kerlip Bintang
Membuat Obat Kangen Ini

Setiap Malamku
Sulit Memejamkan Mataku
Selalu Ingin Bersanding
Memandang Fotomu Ku Buat Saku Mimpi

Manisnya Senyummu
Selalu Ku Simpan Di Dalam Hati
Dan Ku Bawa Ke Dalam Mimpi
Sampai Kapan Tersiksa Kangen Ini

Ada Kamarku
Yang Selalu Ku Pandang Foto-mu
Menetes Air Mataku Karena Rindu
Di Sini Selalu Menunggu Datangmu

Aku Hanya Bisa
Menitipkan Rasa Rindu
Lewat Kerlip Bintang
Membuat Obat Kangen Ini

Setiap Malamku
Sulit Memejamkan Mataku
Selalu Ingin Bersanding
Memandang Fotomu Ku Buat Saku Mimpi
Memandang Fotomu Ku Buat Saku Mimpi
Disqus Comments