Senin, 25 November 2019

Lirik Lagu Furry Setya - Sendiri

Sendiri - Furry Setya


Pelan Tapi Iki Pasti
Aku Dadi Nyelehke Ati
Kanggo Kowe Kembang Ngimpi
Aku Lali Yen Bab Ati
Kudune Ati-ati

Aku Wis Mbatesi Roso
Mergo Wedi Atiku Loro
Nanging Aku Ora Gampang
Ngumpetake Roso Sayang
Isoku Yo Mung Nyawang

Sak Jembare Segoro Tak Titipke
Roso Tresnaku Kanggo Kowe
Nadyan Remuk Ati Iki Mendem Roso Sendiri

Berilah Sedikit Waktu
Kanggo Aku Ngungkapke Roso Tresno Iki
Yen Ra Ono Ben Abadi
Ning Laut Sore Wingi

Mengko Yen Wayahe Teko
Kowe Dadi Nyanding Wong Liyo
Aku Ora Bakal Lilo
Tapi Mung Ning Jero Dodo
Mergo Ku Dudu Sopo-sopo

Sak Jembare Segoro Tak Titipke
Roso Tresnaku Kanggo Kowe
Nadyan Remuk Ati Iki Mendem Roso Sendiri

Berilah Sedikit Waktu
Kanggo Aku Ngungkapke Roso Tresno Iki
Yen Ra Ono Ben Abadi
Ning Laut Sore Wingi

Sak Jembare Segoro Tak Titipke
Roso Tresnaku Kanggo Kowe
Nadyan Remuk Ati Iki Mendem Roso Sendiri

Berilah Sedikit Waktu
Kanggo Aku Ngungkapke Roso Tresno Iki
Yen Ra Ono Ben Abadi
Ning Laut Sore Wingi

Yen Ra Ono Ben Abadi
Ning Jero Ati Iki
Disqus Comments