Senin, 25 November 2019

Lirik Lagu Emily Young - Sewu Alasan

Sewu Alasan - Emily Young


Dudu Karepe Ati
Sengojo Mungkir Janji
Dudu Hang Sun Karepi
Kang Riko Loro Ati

Iku Mergo Wong Tuwek
Kabeh Yo Sing Ngrestui
Isun Ambi Riko
Urip Dadi Siji

Coro Paran Bain
Yowis Isun Lakoni
Tapi Sewu Alasan
Tetep Dadi Alangan

Emboh Keneng Paran
Wong Tuwek Gok Sing Ngrestui
Emboh Keneng Paran
Wong Tuwek Tego Ngalangi

Opo Mergo Aran
Sing Oleh Ambi Pantangan
Opo Mung Alasan
Myakne Sun Lan Riko Pisahan

Dudu Karepe Ati
Sengojo Mungkir Janji
Dudu Hang Sun Karepi
Kang Riko Loro Ati

Iku Mergo Wong Tuwek
Kabeh Yo Sing Ngrestui
Isun Ambi Riko
Urip Dadi Siji

Coro Paran Bain
Yowis Isun Lakoni
Tapi Sewu Alasan
Tetep Dadi Alangan

Emboh Keneng Paran
Wong Tuwek Gok Sing Ngrestui
Emboh Keneng Paran
Wong Tuwek Tego Ngalangi

Opo Mergo Aran
Sing Oleh Ambi Pantangan
Opo Mung Alasan
Myakne Sun Lan Riko Pisahan

Emboh Keneng Paran
Wong Tuwek Gok Sing Ngrestui
Emboh Keneng Paran
Wong Tuwek Tego Ngalangi

Opo Mergo Aran
Sing Oleh Ambi Pantangan
Opo Mung Alasan
Myakne Sun Lan Riko Pisahan
Disqus Comments