Kamis, 26 September 2019

Lirik Lagu Om Kora - Milih Lungo

Milih Lungo - Om Kora


Kowe Milih Lungo
Sing Sabar Durung Tentu Menang

Suwe Leh Ku Ngarep Kowe
Suwe Anggonku Ngenteni
Kowe Ra Tau Ngrasakne
Roso Neng Atiku Marang Sliramu

Anggonku Duwe Roso
Roso Sing Keronto Ronto
Pingin Nyanding
Nyanding Atimu

Suwe Leh Ku Ngarep Kowe
Suwe Anggonku Ngenteni
Kowe Ra Tau Ngrasakne
Roso Neng Atiku Marang Sliramu

Anggonku Duwe Roso
Roso Sing Keronto Ronto
Pingin Nyanding
Nyanding Atimu

Kurang Piye Awakku Jagani Trenamu
Uwes Cukup Aku Sing Sabar
Ngrasakne Getun Karo Polahmu
Kowe Milih Lungo Sing Sabar
Durung Tentu Menang

Anggonku Duwe Roso
Roso Sing Keronto Ronto
Pingin Nyanding
Nyanding Atimu

Kurang Piye Awakku Jagani Trenamu
Uwes Cukup Aku Sing Sabar
Ngrasakne Getun Karo Polahmu
Kowe Milih Lungo
Sing Sabar Durung Tentu Menang

Kurang Piye Awakku Jagani Trenamu
Uwes Cukup Aku Sing Sabar
Ngrasakne Getun Karo Polahmu
Kowe Milih Lungo
Sing Sabar Durung Tentu Menang

Sing Sabar Durung Tentu Menang
Sing Sabar Durung Tentu Menang
Disqus Comments