Rabu, 14 Agustus 2019

Lirik Lagu Wafiq Azizah - Tangise Langit

Tangise Langit - Wafiq Azizah


Nono Maning Hang Biso
Ngusapi Eluh Isun Iki
Nono Maning Hang Biso
Ngadahi Derese Banyu Moto Iki

Mergo Wes Keseron
Riko Ngelik-ngelik
Mbujak Ati Nisun
Mergo Wes Kebacut
Ati Iki Wes Sing Nompo
Tekane Awak Riko

Mung Siji Hang Sun Jalok
Ojo Riko Marek Maning
Mergo Ati Wes Sing Biso
Ngelungaken Sepuro

Sabar Sabare Ati
Mesti Ono Watese
Ojo Di Kiro Meneng
Biso Riko Gawe Areng

Nono Maning Hang Biso
Ngusapi Eluh Isun Iki
Nono Maning Hang Biso
Ngadahi Derese Banyu Moto Iki

Mergo Wes Keseron
Riko Ngelik-ngelik
Mbujak Ati Nisun
Mergo Wes Kebacut
Ati Iki Wes Sing Nompo
Tekane Awak Riko

Mung Siji Hang Sun Jalok
Ojo Riko Marek Maning
Mergo Ati Wes Sing Biso
Ngelungaken Sepuro

Sabar Sabare Ati
Mesti Ono Watese
Ojo Di Kiro Meneng
Biso Riko Gawe Areng

Mung Siji Hang Sun Jalok
Ojo Riko Marek Maning
Mergo Ati Wes Sing Biso
Ngelungaken Sepuro

Sabar Sabare Ati
Mesti Ono Watese
Ojo Di Kiro Meneng
Biso Riko Gawe Areng

Mung Siji Hang Sun Jalok
Ojo Riko Marek Maning
Mergo Ati Wes Sing Biso
Ngelungaken Sepuro

Sabar Sabare Ati
Mesti Ono Watese
Ojo Di Kiro Meneng
Biso Riko Gawe Areng
Disqus Comments