Jumat, 23 Agustus 2019

Lirik Lagu Via Vallen - Sewu Kutho

Sewu Kutho - Via Vallen


Sewo Kutho Uwis Tak Liwati
Sewu Ati Tak Takoni
Nanging Kabeh Podo Rangerteni
Lungamu Neng Endi

Pirang Tahun Anggonku Nggoleki
Seprene Durung Biso Nemoni

Wis Tak Coba Ngelaleake
Jenengmu Soko Atiku
Sak Tenane Aku Ora Ngapusi
Isih Tresno Sliramu

Umpamane Kowe Uwis Mulyo, Lilo Aku Lilo
Yo Mung Siji Dadi Panyuwunku, Aku Pengin Ketemu
Senajan Sak Kedeping Moto, Tak Nggo Tombo Kangen Jroning Dodo

Wis Tak Coba Ngelaleake Jenengmu Soko Atiku
Sak Tenane Aku Ora Ngapusi, Isih Tresno Sliramu

Umpamane Kowe Uwis Mulyo, Lilo Aku Lilo
Nanging Siji Dadi Panyuwunku, Aku Pengin Ketemu
Senajan Sak Kedeping Moto, Tak Nggo Tombo Kangen Jroning Dodo
Senajan Sak Kedeping Moto, Tak Nggo Tombo Kangen Jroning Dodo
Disqus Comments