Kamis, 15 Agustus 2019

Lirik Lagu Joy Ngapak - OTW (Ora Tau Wangsul)

OTW (Ora Tau Wangsul) - Joy Ngapak


Wis Suwe Inyong Ninggal Lunga
Wis Suwe Inyong Ninggal Keluarga
Ninggalna Tanggung Jawabe
Ninggalna Sekabehane

Lakone Urip Werna-werna
Nasib Menungsa Sapa Sing Nyana
Kabeh Mau Ana Hikmah Ning Coba
Ujiane Wong Ning Alam Dunya

Duh Gusti Kula Nyuwun Pangapura
Merga Kula Wis Tega Ninggal Keluarga
Paringana Kula Tabah Ning Coba
Men Bisa Uripku Dadi Tertata

Ora Tau Mulih Ragaku Ning Kene
Rasaku Ning Kana
Adoh Keluarga Adoh Karo Kanca
Ati Kesiksa

Ujian Coba Sing Kuasa
Ana Hikmahe
Tek Syukuri Bae Tek Nikmati Bae
Apa Anane

Lakone Urip Werna-werna
Nasib Menungsa Sapa Sing Nyana
Kabeh Mau Ana Hikmah Ning Coba
Ujiane Wong Ning Alam Dunya

Duh Gusti Kula Nyuwun Pangapura
Merga Kula Wis Tega Ninggal Keluarga
Paringana Kula Tabah Ning Coba
Men Bisa Uripku Dadi Tertata

Ora Tau Mulih Ragaku Ning Kene
Rasaku Ning Kana
Adoh Keluarga Adoh Karo Kanca
Ati Kesiksa

Ujian Coba Sing Kuasa
Ana Hikmahe
Tek Syukuri Bae Tek Nikmati Bae
Apa Anane

Tek Bendung Kangenku
Nahan Eluh Ning Mata
Titi Mangsane
Inyong Bakal Teka

Tek Bendung Kangenku
Nahan Eluh Ning Mata
Titi Mangsane
Inyong Bakal Teka
Disqus Comments