Selasa, 07 Mei 2019

Lirik Lagu Vivi Voletha – Iseh Berjuang

Iseh Berjuang – Vivi Voletha


Aku Mbiyen Mbok Tresno
Saiki Aku Mbok Gawe Loro
Tak Rewangi Ndongo Awan Bengi
Niat Suci Urip Karo Awakmu

Atiku Ketoke Tegar
Iso Pudar Mergo Krungu Kabar
Pacarane Kowe Karo Aku
Jebul Rabine Karo Liane

Cah Bagus Kowe Ninggal Aku
Nang Kene Tresnoku Sih Kanggo Kowe
Kowe Tego Ngelarani Aku Nang Kene

Cah Bagus Kowe Ojo Ragu
Yen Mbesok Kowe Bakal Getun Karo Aku
Sing Ning Kene Iseh Berjuang

Atiku Ketoke Tegar
Iso Pudar Mergo Krungu Kabar
Pacarane Kowe Karo Aku
Jebul Rabine Karo Liane

Cah Bagus Kowe Ninggal Aku
Nang Kene Tresnoku Sih Kanggo Kowe
Kowe Tego Ngelarani Aku Nang Kene

Cah Bagus Kowe Ojo Ragu
Yen Mbesok Kowe Bakal Getun Karo Aku
Sing Ning Kene Iseh Berjuang

Cah Bagus Kowe Ninggal Aku
Nang Kene Tresnoku Sih Kanggo Kowe
Kowe Tego Ngelarani Aku Nang Kene

Cah Bagus Kowe Ojo Ragu
Yen Mbesok Kowe Bakal Getun Karo Aku
Sing Ning Kene Iseh Berjuang
Disqus Comments