Rabu, 08 Mei 2019

Lirik Lagu Syahiba Saufa – Tutupe Wirang

Tutupe Wirang – Syahiba Saufa


Sun Mung Biso Ngucap Sepuro
Nong Raino Bengi
Rupo Bingung Hang Ngemuli

Arep Terus Terang Isun Sing Mentolo
Masio Ring Byatin Isun Kesikso

Dudu Welase Hang Sun Karepno
Dudu Arane Hang Isun Impekno
Ono Wong Liyo Hang Manggon Nong Ati
Saiki Menyang Embuh Nong Endi

Welas Isun Hang Ilang
Kegowo Angin Nong Awang-awang
Sing Gampang Nggyanteni Kembuyang Sun Hang Ilang
Riko Hang Dadi Tutupe Wirang

Sun Mung Biso Ngucap Sepuro
Nong Raino Bengi
Rupo Bingung Hang Ngemuli

Arep Terus Terang Isun Sing Mentolo
Masio Ring Byatin Isun Kesikso

Dudu Welase Hang Sun Karepno
Dudu Arane Hang Isun Impekno
Ono Wong Liyo Hang Manggon Nong Ati
Saiki Menyang Embuh Nong Endi

Welas Isun Hang Ilang
Kegowo Angin Nong Awang-awang
Sing Gampang Nggyanteni Kembyang Sun Hang Ilang
Riko Hang Dadi Tutupe Wirang

Welas Isun Hang Ilang
Kegowo Angin Nong Awang-awang
Sing Gampang Nggyanteni Kembyang Sun Hang Ilang
Riko Hang Dadi Tutupe Wirang
Disqus Comments