Selasa, 07 Mei 2019

Lirik Lagu Syahiba Saufa – Kemunir

Kemunir – Syahiba Saufa


Banget-bangete Demen
Banget-bangete Seneng
Apuwo Riko Kuthung
Roso Welas Ring Ati

Weruh Tah Awak Riko
Rasane Di Piloro
Taker Rogo Kesekso
Sukmo Ugo Nelongso

Bengen Mageh Durung Mateng
Siji Sing Ono Hang Nggape
Serto Kemunir Rebutan Aku-akuan

Podo Koyo Awak Riko
Ngelepeh Welas Ati
Serto Gedigi Bingung Arepe Mbaleni

Ulihe Baen Riko Arep
Tapi Welas Sun Wes Kanggo Wong Liyo

Banget-bangete Demen
Banget-bangete Seneng
Apuwo Riko Kuthung
Roso Welas Ring Ati

Weruh Tah Awak Riko Rasane Di Piloro
Taker Rogo Kesekso Sekmo Ugo Nelongso

Bengen Mageh Durung Mateng
Siji Sing Ono Hang Nggape
Serto Wes Kemunir Rebutan Aku-akuan

Podo Koyo Awak Riko
Ngelepeh Welas Ati
Serto Gedigi Bingung Arep Mbaleni

Ulihe Baen Riko Arep
Tapi Welas Sun Wes Kanggo Wong Liyo
Disqus Comments