Minggu, 05 Mei 2019

Lirik Lagu Nella Kharisma – Tretes Dadi Kenangan

Tretes Dadi Kenangan – Nella Kharisma


Tretes Sing Dadi Kenangan
Nalikane Andum Katresnan
Sliramu Lan Sliraku Nyawiji Kebak Rindu
Ademe Howo Nggeget Ing Lambeku

Kelingan Manis Esemmu
Dekik Pipi Nambah Kangenku
Tresnoku Lan Tresnomu Nyawiji Tanpo Kelu
Roso Raiso Pisah Sing Tak Gugu

Padhang Sinar Rembulan Sing Dadi Saksi Bisu
Kok Aras Pipiku, Aku Pasrah Sliramu
Tretes Dadi Kenangan, Sing Dadi Saksi Bisu
Eling Janji Janjimu Neng Villa Nomer Satu

Padhang Sinar Rembulan Sing Dadi Saksi Bisu
Kok Aras Pipiku, Aku Pasrah Sliramu
Tretes Dadi Kenangan, Sing Dadi Saksi Bisu
Eling Janji Janjimu Neng Villa Nomer Satu

Gusti Kuatno Atiku, Gusti Sabarno Atiku
Tresnoku Sih Tak Jogo Nganti Tekan Balimu
Tresnomu Sih Tak Tunggu Nganti Tekan Balimu

Tretes Sing Dadi Kenangan
Nalikane Andum Katresnan
Sliramu Lan Sliraku Nyawiji Kebak Rindu
Ademe Howo Nggeget Ing Lambeku

Kelingan Manis Esemmu
Dekik Pipi Nambah Kangenku
Tresnoku Lan Tresnomu Nyawiji Tanpo Kelu
Roso Raiso Pisah Sing Tak Gugu

Padhang Sinar Rembulan Sing Dadi Saksi Bisu
Kok Aras Pipiku, Aku Pasrah Sliramu
Tretes Dadi Kenangan, Sing Dadi Saksi Bisu
Eling Janji Janjimu Neng Villa Nomer Satu

Padhang Sinar Rembulan Sing Dadi Saksi Bisu
Kok Aras Pipiku, Aku Pasrah Sliramu
Tretes Dadi Kenangan, Sing Dadi Saksi Bisu
Eling Janji Janjimu Neng Villa Nomer Satu

Gusti Kuatno Atiku, Gusti Sabarno Atiku
Tresnoku Sih Tak Jogo Nganti Tekan Balimu
Tresnomu Sih Tak Tunggu Nganti Tekan Balimu
Disqus Comments