Minggu, 05 Mei 2019

Lirik Lagu Jihan Audy – Mantenmu

Mantenmu – Jihan Audy


Nangis Getih Nyekseni
Kowe Rabi Ora Karo Aku, Sayang
Opo Kowe Lali Biyen Kowe Janji
Ra Bakal Ninggalne Aku

Tak Lilakno Mantenmu
Dungoku Kowe Langgeng Karo Bojo Pilihanmu
Senajan Njero Dodo Remuk Ajur Loro
Kowe Disaut Wong Liyo

Abote Langkah Sikilku
Mlaku Ning Pelataran Mantenmu
Ajur Batinku Mok Medot Tresnoku
Sayangku, Tego Tenan Sliramu

Sungguh Kau Tega, Sayangku
Kau Campakkan Semua Harapanku
Ra Kuat Aku Nyawang Sliramu
Sayangku, Kowe Tego Tenan Nang Aku

Nangis Getih Nyekseni
Kowe Rabi Ora Karo Aku, Sayang
Opo Kowe Lali Biyen Kowe Janji
Ra Bakal Ninggalne Aku

Tak Lilakno Mantenmu
Dungoku Kowe Langgeng Karo Bojo Pilihanmu
Senajan Njero Dodo Remuk Ajur Loro
Kowe Disaut Wong Liyo

Abote Langkah Sikilku
Mlaku Ning Pelataran Mantenmu
Ajur Batinku Mok Medot Tresnoku
Sayangku, Tego Tenan Sliramu

Sungguh Kau Tega, Sayangku
Kau Campakkan Semua Harapanku
Ra Kuat Aku Nyawang Sliramu
Sayangku, Kowe Tego Tenan Nang Aku

Nangis Getih Nyekseni
Kowe Rabi Ora Karo Aku, Sayang
Opo Kowe Lali Biyen Kowe Janji
Ra Bakal Ninggalne Aku

Tak Lilakno Mantenmu
Dungoku Kowe Langgeng Karo Bojo Pilihanmu
Senajan Njero Dodo Remuk Ajur Loro
Kowe Disaut Wong Liyo
Disqus Comments