Senin, 06 Mei 2019

Lirik Lagu Jihan Audy – Di Jodohne

Di Jodohne – Jihan Audy


Saiki Aku Mung Nyawang
Kowe Ngandeng Wong Liyo
Nangis Atiku Nelongso
Ra Ngiro Kowe Di Jodohno

Nelongso Rasane Nangis Njerone Ati
Nganti Pirang Wektu Biyen Kowe Tak Barengi
Jare Janji Suci Sing Uwis Kepati
Bakal Urip Bareng Selawase Nganti Rambut Memutih

Yowis Ben Kowe Tak Relakne
Yen Pancen Iki Dalane
Sing Apik Kanggo Kowe
Ugo Biso Mulyo Sak Lawase

Sak Tenane Aku Nangis
Sak Njerone Atiku
Mergo Kowe Nompo Di Jodohne Wong Tuomu
Aku Ra Ngiro Yen Mburine
Sing Nyanding Kowe Wong Liyo
Mergo Aku Ra Sido Dadi Bojomu

Saiki Aku Mung Nyawang
Kowe Ngandeng Wong Liyo
Nangis Atiku Nelongso
Ra Ngiro Kowe Di Jodohno

Nelongso Rasane Nangis Njerone Ati
Nganti Pirang Wektu Biyen Kowe Tak Barengi
Jare Janji Suci Sing Uwis Kepati
Bakal Urip Bareng Selawase Nganti Rambut Memutih

Yowis Ben Kowe Tak Relakne
Yen Pancen Iki Dalane
Sing Apik Kanggo Kowe
Ugo Biso Mulyo Sak Lawase

Sak Tenane Aku Nangis
Sak Njerone Atiku
Mergo Kowe Nompo Di Jodohne Wong Tuomu
Aku Ra Ngiro Yen Mburine
Sing Nyanding Kowe Wong Liyo
Mergo Aku Ra Sido Dadi Bojomu

Saiki Aku Mung Nyawang
Kowe Ngandeng Wong Liyo
Nangis Atiku Nelongso
Ra Ngiro Kowe Di Jodohno

Saiki Aku Mung Nyawang
Kowe Ngandeng Wong Liyo
Nangis Atiku Nelongso
Ra Ngiro Kowe Di Jodohno
Disqus Comments