Senin, 06 Mei 2019

Lirik Lagu Didi Kempot – Kangen Nickerie (Feat. Dory)

Kangen Nickerie (Feat. Dory) – Didi Kempot


Sepine Wengi Iki
Neng Kene Aku Ngenteni
Kesuwen Suwene Wes Pirang Sasi
Neng Nickerie Kowe Ra Bali

Opo Aku Salah
Naliko Urip Sak Omah

Rembulan Sing Ngilo Ono Segoro
Padhangono Ati Kulo
Pujaan Hatiku Ra Teko Teko
Neng Nickerie Ndang Muliho

Opo Aku Salah
Naliko Urip Sak Omah

Aku Nangis, Aku Kangen
Janjine Mbiyen Kowe Seneng
Neng Nickerie Tak Enteni
Gek Muliho Neng Kene Aku Ngenteni

Rembulan Sing Ngilo Ono Segoro
Padhangono Ati Kulo
Pujaan Hatiku Ra Teko Teko
Neng Nickerie Ndang Muliho

Opo Aku Salah
Naliko Urip Sak Omah

Aku Nangis, Aku Kangen
Janjine Mbiyen Kowe Seneng
Neng Nickerie Tak Enteni
Neng Nickerie Gek Enggal Bali
Disqus Comments