Selasa, 16 April 2019

LIRIK LAGU WANDRA FEAT SYAHIBA - INSYAALLAH SAH

Insyaallah Sah - Wandra Feat Syahiba


Wes Yakin Tenan Aku Tresno Kowe
Wes Yakin Tenan Kowe Sebalike
Yawang Mripatmu Sajake Kowe Rindu
Persis Koyo Rasane Ning Atiku
                 
Tak Gowo Nglamun Kerjo Lali
Tak Gowo Ngimpi Malah Males Tangi
Mantep Atiku Kowe Iki Wes Takdirku
Ra Sabar Aku Untuk Melamarmu
                         
Yen Yakinmu Neng Aku Wes Koyo Ngene
Aku Yo Mung Iso Manut Wae
Aku Butuh Kepastianmu Dan Butuh Keputusanmu

Yen Kowe Wes Yakin Aku Bakal Dadi Bojomu
Endang Lamaren Endang Sahno Aku
                   
Wes Yakin Tenan Aku Tresno Kowe
Wes Yakin Tenan Kowe Sebalike
Yawang Mripatmu Sajake Kowe Rindu
Persis Koyo Rasane Ning Atiku
                           
Tak Gowo Nglamun Kerjo Nganti Lali
Tak Gowo Ngimpi Malah Males Tangi
Mantep Atiku Kowe Iki Wes Takdirku
Ra Sabar Aku Untuk Melamarmu
                         
Yen Yakinmu Neng Aku Wes Koyo Ngene
Aku Yo Mung Iso Manut Wae
Aku Butuh Kepastianmu Dan Butuh Keputusanmu
Yen Kowe Wes Yakin Aku Bakal Dadi Bojomu
Endang Lamaren Endang Sahno Aku
                         
Bulan Depan Ayah Ibu Dan Aku
Akan Datang Untuk Melamar Kamu
               
Aku Butuh Kepastianmu Dan Butuh Keputusanmu
Yen Kowe Wes Yakin Aku Bakal Dadi Bojomu
Endang Lamaren Endang Sahno Aku
Endang Lamaren Endang Sahno Aku
               
Sabar Diriku Menikah Denganmu
Disqus Comments