Jumat, 26 April 2019

LIRIK LAGU SYAHIBA SAUFA – GETUH SAK TETES

Getuh Sak Tetes – Syahiba Saufa


Sing Ono Maning
Tuluse Mesem
Hang Gawe Atin
Isun Adem

Riko Nulio Langit
Nong Duwur
Sebiru Birune Yo
Magih Ono Mendung

Dalanan Sing Selawase Roto
Krikil Lan Watu Mesti Ono
Khilaf Salah Duduk Alasan
Isun Lan Riko Kudu
Mandeg Tengah Dalan

Ibarate Getuh Sa Tetes
Hang Ngotori Banyu Seegoro
Ojo Riko Bisone Mung
Ngitung Piro Salah Isun

Iling Iling Sitik Baen
Apike Koyo Riko Bengen
Mulo Isun Paran Ananae
Hoo…oo..oo..paran Anane

Dalanan Sing Selawase Roto
Krikil Lan Watu Mesti Ono
Khilaf Salah Duduk Alasan
Isun Lan Riko Kudu
Mandeg Tengah Dalan

Ojo Riko Bisone Mung
Ngitung Piro Salah Isun

Iling Iling Sitik Baen
Apike Koyo Riko Bengen
Mulo Isun Paran Ananae
Hoo…oo..oo..paran Anane

Ojo Riko Bisone Mung
Ngitung Piro Salah Isun

Iling Iling Sitik Baen
Apike Koyo Riko Bengen
Mulo Isun Paran Ananae
Disqus Comments