Selasa, 30 April 2019

Lirik Lagu Nella Kharisma – Putusen Isun

Putusen Isun – Nella Kharisma


Sedelo Riko Ono
Sedelo Riko Ngadoh
Kari Kesel Ngabeti
Nong Tingkah Polah Riko

Kelendi Karep Riko
Sun Menyang Riko Teko
Sak Enak Udel Riko
Arep Ngocak Ngocak Roso

Kadung Mulo Riko Wes Demen Larene
Putusen Isun Embuh Kelendi Carane
Masio Loro Hang Isun Roso
Sak Temene Ati Sing Lilo

Mergo Ati Iki Yo Wes Ngewelasi
Nong Riko Nganggo Sepenuh Ati
Tapi Sun Ikhlas Ngeculno Riko
Masio Tah Wes Ati Sing Lilo

Sedelo Riko Ono
Sedelo Riko Ngadoh
Kari Kesel Ngabeti
Nong Tingkah Polah Riko

Kelendi Karep Riko
Sun Menyang Riko Teko
Sak Enak Udel Riko
Arep Ngocak Ngocak Roso

Kadung Mulo Riko Wes Demen Larene
Putusen Isun Embuh Kelendi Carane
Masio Loro Hang Isun Roso
Sak Temene Ati Sing Lilo

Mergo Ati Iki Yo Wes Ngewelasi
Nong Riko Nganggo Sepenuh Ati
Tapi Sun Ikhlas Ngeculno Riko
Masio Tah Wes Ati Sing Lilo

Kadung Mulo Riko Wes Demen Larene
Putusen Isun Embuh Kelendi Carane
Masio Loro Hang Isun Roso
Sak Temene Ati Sing Lilo

Mergo Ati Iki Yo Wes Ngewelasi
Nong Riko Nganggo Sepenuh Ati
Tapi Sun Ikhlas Ngeculno Riko
Masio Tah Wes Ati Sing Lilo
Disqus Comments