Minggu, 31 Maret 2019

LIRIK LAGU SYAHIBA - NUTUP LAWANG

Nutup Lawang - Syahiba


Sepine Atinisun
Nono Riko Hang Mesti Nyanding
Gedine Getun Isun
Kelangan Riko Nong Urip Iki

Pilihan Abot Wes Sun Lakoni
Sun Pedot Welas Hang Sun Taleni

Sun Jaluk Riko Ngerti
Saktemene Hang Isun Karepno
Sing Bakal Tentrem Ati
Kadung Wes Ilang Roso Percoyo

Isun Sing Welas Kanggo Ngeloro
Mung Pisah Dalan Isun Lan Riko

Wes Kadung Sun Putusi
Nutup Atin Isun Sing Ono Lawang Kanggo Riko
Bangur Isun Adoh Gedigi
Tapi Ati Podo Welase Timbang Kumpul Podo Ngelaranine

Isun Sing Welas Kanggo Ngeloro
Mung Pisah Dalan Isun Lan Riko

Wes Kadung Sun Putusi
Nutup Atin Isun Sing Ono Lawang Kanggo Riko
Bangur Isun Adoh Gedigi
Tapi Ati Podo Welase Timbang Kumpul Podo Ngelaranine

Wes Kadung Sun Putusi
Nutup Atin Isun Sing Ono Lawang Kanggo Riko
Bangur Isun Adoh Gedigi
Tapi Ati Podo Welase Timbang Kumpul Podo Ngelaranine, Ngelaranine
Disqus Comments